Recension av Carnaby

År 2007 så startades Carnaby webbyrå av Nikke Lindqvist och Dan Rasmussen. Tanken med byrån var att fungera som stöd för företag som behövde lite mer än traditionell reklam. Än idag så ligger Carnabys styrka i att kunna hjälpa till med synlighet på nätet på ett effektivt sätt. Man jobbar både med mer traditionella metoder som att köpa reklamplats på sajter, men kanske viktigare än så är att man har förmågan att analysera och skapa en väl fungerande webbstrategi för att nå målgrupper snabbare och med större genomslag.

Kommunikationslösningar på Internet

För Carnaby så är det kommunikation som står i centrum. För att kunna hjälpa kunder med marknadsföring online så arbetar man med väl genomtänkta strategier där man först och främst förstår sin målgrupp för att synas på rätt ställen. Dessutom så läggs det stor vikt på vad som händer när man väl får besöken till sin hemsida och hur man kan arbeta med ett innehåll som leder till fler försäljningstillfällen. Det är ju precis det här som så många företag är ute efter och därför så är det inte så konstigt att så många väletablerade varumärken har valt att jobba med Carnaby.

Utbildning

Något som utmärker Carnaby är att de även erbjuder utbildning inom SEO och även för Google Analytics. Det här är utbildningar som passar perfekt för företag som kanske har köpt in marknadsföringstjänster från Carnaby och som behöver sätta sig in i hur det hela fungerar för att kunna ta hand om vissa bitar själva och för att kunna följa utvecklingen av SEO arbetet.

För att få veta mer om Carnabys tjänster och utbildningar så kan du besöka deras hemsida: http://www.carnaby.se

 

 

Det här recensionen är till för ge mer information och reflekterar SEO granskas redaktörs personliga åsikt. Den ska inte ses som en rekommendation att jobba med eller inte jobba med detta företag.

 


Har du en hemsida?
Jag kan hjälpa dig med texter som kan leda till nya kundkontakter och fler säljtillfällen.

LoyalWriter

Rebecca
Erfaren webbskribent
Kontakta mig