Recension av Jajja.com

Jajja grundades år 2000 och bakom denna SEO byrå så står Mattias Kellquist, John Sjöberg, Björn Jacobsen och Caroline Hård. Företaget är dotterbolag till Makalös AB och man har kontor i Stockholm och i Karlstad. Dessutom så har företaget ett kontor i Dubai. Hösten 2015 så gick man samman med digitalbyrån Eurovator och Jajja Media Group bildades. När man jobbar med Jajja som SEO leverantör så får man räkna med att abonnera på tjänsten för det är så deras affärsmodell fungerar.

Målet med Jajjas SEO tjänster är att hjälpa svenska företag att synas online med hjälp av SEO för att på så vis få till fler affärer via hemsidor. Jajja jobbar med vanlig sökoptimering, sponsrade länkar och kampanjverktyg och företaget har ett stort nätverk av samarbetspartners för att nå målen som sätts upp.

Du kan läsa mer om Jajja här och missa inte Jajja Magazine som är nordens största digitala magasin om marknadsföring online.

 

Här ser vi Jajjas medarbetare Emmeli Forsberg berätta lite mer om hur det är att jobba på Jajja:

 

Det här recensionen är till för ge mer information och reflekterar SEO granskas redaktörs personliga åsikt. Den ska inte ses som en rekommendation att jobba med eller inte jobba med detta företag.

 


Har du en hemsida?
Jag kan hjälpa dig med texter som kan leda till nya kundkontakter och fler säljtillfällen.

LoyalWriter

Rebecca
Erfaren webbskribent
Kontakta mig