Recension av Getupdated

Getupdated är som en del av Online Group ett internationellt företag som har ett kontor i Stockholm och ett i Borås. Med Getupdated så får du en helhetslösning där tjänster som hemsidedesign, analys av målgrupp, planering av media, online marketing och mer ingår. Med tanke på detta så kan det vara bra att helt enkelt börja arbetet med att synas online tillsammans med Getupdated som sedan kan fungera som samarbetspartner under flera olika steg.

Då du vill sälja online

Om du driver ett eget företag och behöver hjälp med att synas online så kan Getupdated hjälpa dig med att utforma en hemsida i detta syfte. De har kunskapen och verktygen som krävs för att utföra webbanalyser samt att bygga en sajt som kommer att fungera väl på olika typer av apparater som till exempel mobiltelefoner.

 

Ett stort utbud av tjänster

När man tar en titt på Getupdateds hemsida så blir det tydligt att de håller sig uppdaterade och hänger med i utvecklingen. Det här är viktigt då de vill fungera som en komplett tjänst för verksamheter och företag som vill lyckas med sälj online. Som kund hos Getupdated så kan du räkna med att få hjälp med följande:

  • Domännamn, webbhosting och design av hemsida
  • Fortsatt utveckling och underhåll av hemsida
  • Hjälp med sociala medier och online marknadsföring
  • E-handel
  • Sökmotoroptimering
  • Google AdWords

För att få veta mer om Getupdated och deras tjänster så kan du besöka deras hemsida: https://www.getupdated.se

 

Det här recensionen är till för ge mer information och reflekterar SEO granskas redaktörs personliga åsikt. Den ska inte ses som en rekommendation att jobba med eller inte jobba med detta företag.

 


Har du en hemsida?
Jag kan hjälpa dig med texter som kan leda till nya kundkontakter och fler säljtillfällen.

LoyalWriter

Rebecca
Erfaren webbskribent
Kontakta mig