Domain Name Analyzer

Hur vet man om ett domännamn är ledigt? Hur kommer man på vad man ska kalla sin sajt för? Det här är frågor som man ställer sig då man kanske ska skapa en ny företagshemsida eller en satellitsajt. Även om man vet vilka nyckelord man skulle vilja se i sitt domännamn så är det inte alltid så lätt att leta upp lediga namn genom att söka online. Med Domain Name Analyzer så är problemet ur världen! Det här är nämligen ett program där man snabbt kan skriva in relevanta nyckelord för att se om de finns som de är i eller i andra kombinationer.

Du klickar själv för de TLD som du vill ha, .se, .info och så vidare. När du har valt din lista med möjliga namn och klickat för TLD så är det bara att dra igång och Domain Name Analyzer kommer att gå igenom namn för namn för att sedan visa dig vad som är ledigt.

Faktum är att man med detta program kan hitta domännamn som man aldrig hade trott skulle finnas. Det här beror på att man så mycket snabbare kan gå igenom kombinationer och att man får svaren på ett så överskådligt vis.

 


Har du en hemsida?
Jag kan hjälpa dig med texter som kan leda till nya kundkontakter och fler säljtillfällen.

LoyalWriter

Rebecca
Erfaren webbskribent
Kontakta mig