Market Samurai

Man kan knappast jobba med SEO utan att ha hört om Market Samurai. Det här är ett SEO verktyg som kan användas på så många sätt och som ger information som man verkligen behöver då man vill lyckas med sin sökoptimering. Programmet har olika avdelningar som kan användas oberoende av varandra. Man kan bland annat ta reda på hur konkurrensen inom ett visst område ser ut, ta reda på vilka nyckelord som man bör satsa på och använda sig av smarta tjänster som rank tracker då man ser över arbetet med en eller flera sajter.

Något som är väldigt bra med Market Samurai är att det är ett så otroligt populärt SEO verktyg. Det här betyder att man lätt kan få information om hur man ska använda sig av de olika programmodulerna. Det finns videos och ingående recensioner online som förklarar hur man gör. För svenskar så är verktyget lika relevant som för andra nationaliteter för man kan ställa in Sverige som land så att man får relevanta resultat.

När man ser på saker som konkurrens så får man en massa värdefull information. Det här är information som man kan använda för att ta reda på vad de sajter som lyckas gör för att hamna längst upp i Googles sökresultat. Man kan se på saker som var sajter får sina backlinks från, hur de använder sig av nyckelord och mer som talar om hur de jobbar med sin SEO. Det är det här som kallas för reversed engineering och som går ut på att man gör samma sak som de sajter som det går bra för.

I Market Samurai så kan du undersöka nyckelord och ta reda på hur många som söker med ordet och den här informationen kan du använda vidare då du vill se på saker som konkurrens i modulen som har med SEO competition att göra. Market Samurai integrerar helt enkelt olika tjänster på ett mycket bra sätt så man kan säga att man får det mesta som man behöver för att jobba med SEO under ett webbtak.

Här är en video från YouTube som visar hur man kan finna en nisch med hjälp av Market Samurai:

 


Har du en hemsida?
Jag kan hjälpa dig med texter som kan leda till nya kundkontakter och fler säljtillfällen.

LoyalWriter

Rebecca
Erfaren webbskribent
Kontakta mig