Scrapebox

Med Scrapebox så kan man säga att man skrapar webben efter URL som man vill se närmre på. Man kan till exempel ta reda på vilka URL som har ett visst ord i titeln. Det här kan leda till flera tusen träffar och med Scrapebox så kan man sortera informationen på ett effektivt sätt. När man väl har fått listan med URL så kan man gå vidare för att undersöka sajterna och se saker som deras PR, hur deras länkprofil ser ut och mer.

Scrapebox kan användas på många olika sätt och en sak som är rätt vanlig är att man använder programmet för att skapa automatiska kommentarer på bloggar och andra sajter. Om man vill få bakåtlänkar på detta vis så kan man alltså få dessa snabbare med Scrapebox men man bör betänka hur man gör detta så att kommentarerna inte kommer att uppfattas som spam och många frånråder helt från att göra detta.

Rent praktiskt så är det här ett SEO verktyg som fungerar bra då man använder sig av privata proxys, men det erbjuder också en inbyggs funktion som skapar olika proxy helt utan kostnad.

Den här videon visar hur du kan använda dig av Scrapebox för att skrapa fram nyckelord och URL:

 


Har du en hemsida?
Jag kan hjälpa dig med texter som kan leda till nya kundkontakter och fler säljtillfällen.

LoyalWriter

Rebecca
Erfaren webbskribent
Kontakta mig