Advanced Web Ranking

Hur går det för hemsidan? Det här är en fråga som man ställer sig ofta då man börjar arbeta med SEO för att marknadsföra en sajt online. För att ta reda på hur ens sajt ligger till hos sökmotorerna så kan man använda sig av Advanced Web Ranking. Det här är ett verktyg som gör det möjligt att skriva in nyckelord för att sedan ta reda på hur ens egen sajt rankar för dessa. Man kan också välja ut sajter som man följer för att se hur de utvecklas. Det här kan vara konkurrenters sajter såväl som egna.

Förutom att man kan se hur ens sajt klarar sig i sökresultaten så kan man även fastställa hur det går i sociala medier. Det här är ju också ett område där man bör se till att vara aktiv och det kan vara av intresse att se hur det går och hur pass populär ens egen sajt är i dessa sammanhang.

Med Advanced Web Ranking så är det lätt att skapa rapporter som inkluderar den information som man har fått fram på ett tydligt sätt. Det här kan vara av särskilt intresse för SEO företag som vill visa sina kunder hur det går och vilka resultat SEO arbetet har gett.

Du kan testa det här programmet gratis och sedan så finns det olika användarnivåer att välja från.

Här är en bra videorecension på engelska av  Advanced Web Ranking:

 


Har du en hemsida?
Jag kan hjälpa dig med texter som kan leda till nya kundkontakter och fler säljtillfällen.

LoyalWriter

Rebecca
Erfaren webbskribent
Kontakta mig