Recension av Moz SEO guide

MOZ drog igång år 2004 av en mor och son i Seattle och är idag ett av hushållsnamnen inom SEO. Med MOZ så får man tillgång till viktiga SEO verktyg som gör det lättare att jobba med marknadsföringen online och det oavsett om man är proffs eller nybörjare. På MOZs hemsida så finns det en riktigt värdefull SEO guide som varje nybörjare bör dra nytta av. Den består av hela 10 kapitel och går igenom SEO processen från början till slut. Man kan ladda ner guiden som PDF och skriva ut den om man vill, eller så kan man läsa direkt på skärmen.

MOZ guiden förklarar hur sökmotorer fungerar, varför det är så viktigt att jobba med marknadsföring online, vad keyword research är, hur sökmotorer egentligen fungerar och mer. Det här borde egentligen vara obligatorisk läsning för den som vill sätta igång med någon form av SEO online.

Den enda nackdelen som man kan se med MOZ guiden till SEO är att den är på engelska. Om man inte är så bekväm med att läsa på engelska så kan det kännas lite jobbigt att gå igenom rapporten. Det ska dock sägas att språket är lätt att förstå och att det ändå rör sig om uttryck som vi använder som de är på engelska inom den svenska SEO världen.

 


Har du en hemsida?
Jag kan hjälpa dig med texter som kan leda till nya kundkontakter och fler säljtillfällen.

LoyalWriter

Rebecca
Erfaren webbskribent
Kontakta mig