Recension av AndersIvar AB

Anders Karlsson vilel stå ut i mängden av svenska män med samma namn så han använde sig av ett mellannamn och resultatet blev AndersIvar AB. Men det är inte bara namnet som visar på Anders personliga engagemang och passion för sin verksamhet. På sidan http://www.andersivar.se så berättar Anders om sitt stora intresse för sälj som blev uppenbart redan då han var barn. Idag så är det särskilt e-handel som Anders är riktigt bra på, men AndersIvar hjälper till med mer än att dra igång en webbutik och sälja online. Här kan du som e-handlare få hjälp med sökmotoroptimering, bättre konvertering på sajt, AdWord och annat som kan krävas för att få fart på försäljningen.

Professionellt men personligt

När man ser lite närmre på AndersIvars hemsida så får man genast känslan av att det här rör sig om en person med väldigt mycket erfarenhet men med en varm attityd som gagnar den som behöver hjälp med att marknadsföra en butik. Det kan helt klart vara väl värt att kontakta Anders om endast för att få lite tips omkring SEO och SEM.

 

Det här recensionen är till för ge mer information och reflekterar SEO granskas redaktörs personliga åsikt. Den ska inte ses som en rekommendation att jobba med eller inte jobba med detta företag.

 


Har du en hemsida?
Jag kan hjälpa dig med texter som kan leda till nya kundkontakter och fler säljtillfällen.

LoyalWriter

Rebecca
Erfaren webbskribent
Kontakta mig