Recension av Doublesearch.se

I Göteborg sitter sex glada och kompetenta medarbetare med kompetens inom bland annat SEO, som varje dag hjälper sina kunder med marknadsföring online. Det här är DoubleSearch, som erbjuder tjänster som SEO, SEM, webbanalys, display-annonsering, youtube-annonsering med mera, alltid med strategin som utgångspunkt. De kan också erbjuda utbildningar inom SEO, SEM och andra delar inom digital marknadsföring. De företag som kanske har marknadsavdelningar som behöver mer kunskap inom dessa områden kan boka in kurser och föredrag. DoubleSearch har dessutom ett systerbolag, Double.net, verksamma inom affiliatemarknadsföring.

Om du behöver hjälp med digital marknadsföring i Göteborg så kan DoubleSearch vara ett bra val. Det här är en digital marknadsföringsbyrå som utstrålar energi och som dessutom lovar att jobba transparent, så att du som kund alltid vet precis vilka metoder som kommer att tillämpas.

Du kan läsa mer om Doublesearch på deras hemsida Doublesearch.se.

 

Det här recensionen är till för ge mer information och reflekterar SEO granskas redaktörs personliga åsikt. Den ska inte ses som en rekommendation att jobba med eller inte jobba med detta företag.

 


Har du en hemsida?
Jag kan hjälpa dig med texter som kan leda till nya kundkontakter och fler säljtillfällen.

LoyalWriter

Rebecca
Erfaren webbskribent
Kontakta mig