Recension av Brath AB

Brath är ett företag som utmärker sig på så vis att de inte erbjuder en komplett tjänst för hemsidor. För Brath så är det SEO som står i centrum och man erbjuder i stort sett bara två saker, nämligen sökmotoroptimering och hjälp med Google Adwords. Företagets grundare Magnus Bråth fick år 2013 en utmärkelse som Bäst i Branschen i en undersökning som publicerades av ÖA. Även om Braths hemsida kan verka aningen enkel så är det viktigt att förstå att det här företaget består av ett stort team med experter på SEO.

Vem bör välja Brath AB?

Man kan säga att Brath är ett bra val för den som vill jobba aktivt med marketing online. Har man redan en sajt som inte lyckas så bra i sökresultaten så kan det vara klokt att kontakta Brath för att se vad som kan göra. Om man däremot inte har en hemsida och behöver börja från grunden så kan det vara bättre att välja en webbyrå som klarar både detta och SEO.

Vad gäller Adwords och möjligheten att annonsera med Google på ett riktat och effektivt sätt så är Brath ett av de allra bästa valen som finns på den svenska marknaden. Om det är Adwords man vill fokusera på så kan Brath AB verkligen rekommenderas.

På Braths hemsida så finns det en blogg som kan vara av intresse då den tar upp intressanta fall och ämnen. Det är också välkommet att kontakta teamet med frågor och det kan man göra via telefon (kostnadsfritt 020-nummer) eller via email.

Summering

Om du har en sajt som på något vis har fastnat och inte tycks komma i närheten av Googles första sida för sökresultat så bör du kontakta Brath, men om du just har bestämt dig för att bygga en hemsida så finns det bättre val.

För att besöka Brath, klicka här.

 

Det här recensionen är till för ge mer information och reflekterar SEO granskas redaktörs personliga åsikt. Den ska inte ses som en rekommendation att jobba med eller inte jobba med detta företag.

 


Har du en hemsida?
Jag kan hjälpa dig med texter som kan leda till nya kundkontakter och fler säljtillfällen.

LoyalWriter

Rebecca
Erfaren webbskribent
Kontakta mig