Recension av Noga.se

NOGA är ett gäng herrar som från huvudkontoret i Jönköping och från Stockholm och Göteborg hjälper svenska företag att lyckas online. Man arbetar i enlighet med konceptet att få mer trafik till hemsidan för att sedan konvertera denna trafik till försäljningstillfällen. Det här är ju varje kommersiell hemsidas syfte och därmed så kan man säga att NOGA erbjuder precis det som du som sajtägare är ute efter, men hur går de till väga?

NOGAs arbetsmetoder

Man kan säga att NOGA delar in det där med marknadsföring online i två delar. Den ena handlar om att få trafik till en hemsida och här jobbar man med sökmotoroptimering, Google AdWords och sociala medier. Den andra delen handlar om att få folk att agera på ens sajt. Det här kan betyda att de som besöker sajten fyller i ett formulär eller att de faktiskt beställer något. Här jobbar man med konverteringsoptimering och även med så kallad responsive design vilket innebär att hemsida fungerar lika bra på mindre skärmar som den gör på vanliga datorskärmar.

En seriös SEO byrå

NOGA har sedan 2009 jobbar med att marknadsföra företag online och de har en rätt så gedigen portfolio med kunder som man känner igen. Du kan läsa mer om NOGA på noga.se där det också är mycket lätt att komma i kontakt med företagets medarbetare via ett kontaktformulär eller genom att använda telefonnumret som anges på sidan. NOGA kan rekommenderas både till mindre och större företag som vill få erfaren och effektiv hjälp med marknadsföring online.

 

Det här recensionen är till för ge mer information och reflekterar SEO granskas redaktörs personliga åsikt. Den ska inte ses som en rekommendation att jobba med eller inte jobba med detta företag.

 


Har du en hemsida?
Jag kan hjälpa dig med texter som kan leda till nya kundkontakter och fler säljtillfällen.

LoyalWriter

Rebecca
Erfaren webbskribent
Kontakta mig