Recension av Modifinder

Modifinder är ett nyare SEO företag som drivs av folk som har hållit på med SEO ett bra tag. Dessutom så har företaget samarbetspartner som är välkända profiler inom SEO världen som till exempel Jim Westergren som står bakom SEO-forum.se. Med Modifinder så får man först och främst hjälp med sökmotoroptimering men de kan även erbjuda webbutveckling därmed så kan man få hjälp från A till Ö med hemsida och marknadsföring online.

Med fokus på lokal SEO

Modifinder är särskilt intresserade av att hjälpa till med lokal SEO och ser sig som något av pionjärer inom detta område. Man försöker alltså att hjälpa företag att lyckas i sitt eget område genom att satsa mer på den här typen av sökresultat. Samtidigt så finns det en bred kunskap om hur man jobbar med sökmotoroptimering, AdWords och mer så tjänsten är rätt bred.

Försiktiga löften

Något som kan anses vara vagt eller helt enkelt ärligt är att Modifinder är försiktiga med löften. Företaget strävar efter de bästa resultaten men lovar aldrig dessa i förväg. Om du är intresserad av att få hjälp med ditt SEO arbete så kan du alltid kontakta Modifinder som är villiga att ge dig en offert utan kostnad. Modifinder tycks sträva efter att jobba med öppna kort så att du som kund får bättre inblick i det som erbjuds och själv kan göra dig en uppfattning om det passar dina behov.

Läs mer om Modifinder på https://www.modifinder.se

 

Det här recensionen är till för ge mer information och reflekterar SEO granskas redaktörs personliga åsikt. Den ska inte ses som en rekommendation att jobba med eller inte jobba med detta företag.

 


Har du en hemsida?
Jag kan hjälpa dig med texter som kan leda till nya kundkontakter och fler säljtillfällen.

LoyalWriter

Rebecca
Erfaren webbskribent
Kontakta mig