Recension av Mindsnake.com

Mindsnake är en byrå som har varit med ett bra tag. År 1995 så grundades detta mediaföretag och i början så drevs verksamheten mer som en multimediabyrå. Idag så ligger fokusen förstås på nätet men det kan tänkas vara ett stort plus att Mindsnake har varit med så pass länge att de har ett gott perspektiv på saker och ting.

Hemsidor och webbshopar

Idag så bygger Mindsnake hemsidor och kan även skapa webbutiker och hjälpa till med den ack så viktiga sökoptimeringen. Byrån kan också hjälpa företag med intranät och här finns specialistkunskap inom flera olika områden som till exempel bemanningsverktyg, värdepappershandel och prisjämförelsesajter.

Bättre affärer

Syftet med Mindsnakes tjänster är att hjälpa företag att förbättra sina affärer genom att använda sig av nätet på rätt sätt. Det här är förstås lättare sagt än gjort och Mindsnake är inte företaget som lovar guld och gröna skogar på sin hemsida. Här finns det en vilja att hitta bästa lösningarna och klara det som andra inte lyckas med.

För den som är ute efter en webbyrå som kan lite mer och som kommer med lång erfarenhet i ryggen så kan Mindsnake.com vara det perfekta valet. Det är lätt att komma i kontakt med teamet och även om du inte befinner dig i Uppsala så går det att få hjälp av webbyrån som kan ta uppdrag från Sveriges alla hörn.

 

 

Det här recensionen är till för ge mer information och reflekterar SEO granskas redaktörs personliga åsikt. Den ska inte ses som en rekommendation att jobba med eller inte jobba med detta företag.

 


Har du en hemsida?
Jag kan hjälpa dig med texter som kan leda till nya kundkontakter och fler säljtillfällen.

LoyalWriter

Rebecca
Erfaren webbskribent
Kontakta mig