Recension av Mediakonsulter.se

Mediakonsulter är Jan Sandins företag och det här är en mediabyrå som framförallt hjälper till med att bygga en hemsida som lämpar sig väl för marketing online.  Mediakonsulter finns även på spanska men det finns inte så mycket information om vem konsulten eller konsulterna är vilket kunde vara ett plus. Sajten ger gott om information omkring de tre huvudtjänsterna som är marketing, sökoptimering samt design av hemsidor.

Allting ingår

Konceptet med att erbjuda helhetslösningar ser bra ut. Mediakonsulter erbjuder lösningar där man får en hemsida som sedan fortsatt uppdateras och servas när det behövs. Hur mycket man får betala för detta framgår inte av hemsidan och det kan tänkas bero på att det kan skilja sig mellan olika projekt då helhetslösningar för det mesta innebär skräddarsydda lösningar och därmed också ett individuellt pris.

Var bor Mediakonsulterna?

På Mediakonsulternas hemsida så kan vi se att det här är en byrå som kan det där med webbutveckling, som förstår vikten av att optimera för mobiltelefoner och som vet att sökoptimering kräver god kunskap, men var finns Mediakonsulterna? Du kan besöka företagets hemsida här: Mediakonsulter.se

Men om du vill veta mer om den eller de som driver företaget så får du använda kontaktformuläret eller ringa det mobilnummer som ges på hemsidan.

 

Det här recensionen är till för ge mer information och reflekterar SEO granskas redaktörs personliga åsikt. Den ska inte ses som en rekommendation att jobba med eller inte jobba med detta företag.

 


Har du en hemsida?
Jag kan hjälpa dig med texter som kan leda till nya kundkontakter och fler säljtillfällen.

LoyalWriter

Rebecca
Erfaren webbskribent
Kontakta mig