Recension av Firstly.se

Firstly grundades av Bernt Johansson år 2013 men även om man kanske först får intrycket av att det här är ännu en SEO byrå så finns det faktiskt stora skillnader mellan Firstly och andra webbyråer. Faktum är att andra webbyråer mycket väl kan ha använt sig av Firstlys tjänster för att komma igång för det här är en SEO byrå som vill hjälpa företag med att själva klara av sitt SEO arbete.

Bernt har en gedigen erfarenhet av att jobba med marknadsföring online då han bland annat har haft titeln som Head of SEO hos Klikki som är en av de främsta SEO-byråerna i Norden. Nu delar han alltså med sig av sin kunskap med syftet att hjälpa företag att själva ta hand om detta arbete. Det här kan till exempel vara av stor nytta då man vill bygga ut sin verksamhet och kanske skapa en mindre SEO avdelning som tar hand om hemsida och marknadsföring online.

Firstly kan hjälpa till med en SEO strategi och även med utvärdering av det som man hittills har gjort för att synas online. Dessutom så erbjuder den här byrån utbildningar som skräddarsys till de behov som finns.

Det är nog många svenska företag som kan dra nytta av att ta kontakt med Bernt på Firstly så ta en titt på hemsidan: Firstly.se

 

 

Det här recensionen är till för ge mer information och reflekterar SEO granskas redaktörs personliga åsikt. Den ska inte ses som en rekommendation att jobba med eller inte jobba med detta företag.

 


Har du en hemsida?
Jag kan hjälpa dig med texter som kan leda till nya kundkontakter och fler säljtillfällen.

LoyalWriter

Rebecca
Erfaren webbskribent
Kontakta mig