Recension av Finnmera.se

Finnmera säger att de är bäst på Google AdWords men man jobbar med fler sätt att synas online på. Det här är ett företag som erbjuder SEO och optimering av sajt för att sälja mer. För företag som kanske inte har lyckats så bra med annonsering online så kan det förstås vara en stor hjälp att få ta del av den kunskap som krävs för att nå rätt publik. För FinnMera så är det där med konvertering mycket viktigt och det oavsett om det rör sig om AdWords annonser eller den faktiska hemsidan. De erbjuder analys av hemsida för att sedan komma med förslag på vad som kan förbättras.

Berättelsen om FinnMera började redan år 2003 då de etablerade sig som ett kunskapsföretag. Det här var det första företaget i Norden som fick Google certifiering för AdWords så de har lång erfarenhet av att skapa kampanjer med hjälp av detta annonsverktyg. I och med att man jobbar med målsättningen om att existerande kunder ska nå topp 3 hos Google så jobbar man som mest med två kunder samtidigt från samma bransch.

FinnMera erbjuder en helhetslösning inom SEO och målet är att hjälpa kunderna att på ett kostnadseffektivt sätt ta sig fram på marknaden. Läs mer om FinnMeras tjänster på deras hemsida: Finnmera.se

 

 

Det här recensionen är till för ge mer information och reflekterar SEO granskas redaktörs personliga åsikt. Den ska inte ses som en rekommendation att jobba med eller inte jobba med detta företag.

 


Har du en hemsida?
Jag kan hjälpa dig med texter som kan leda till nya kundkontakter och fler säljtillfällen.

LoyalWriter

Rebecca
Erfaren webbskribent
Kontakta mig