Recension av Cleverclick.se

När man kommer till Cleverclicks sajt så inser man genast att det här finns en massa kunskap om SEO. Man kan till och med ta del av en mindre SEO skola där det finns utförlig information om vad som är viktigt då man vill lyckas med sin marknadsföring online.

Cleverclick erbjuder SEO och webbdesign och ser man på deras Facebook flöde så står det klart att de hänger med i utvecklingen och ser till att deras kunders sajter optimeras på rätt sätt för att fungera på mobiler och andra mindre skärmar.

Allt ser alltså bra ut men en stor fråga återstår… vem och vilka är egentligen Cleverclick? På sajten så finns det bara ett telefonnummer och en email. Men om man kollar numret med Hitta så får man veta att företaget är registrerat i Varberg.

Cleverclick får alltså ett stort plus för all den information som finns på sajten men det finns onekligen ett behov av att förbättra informationen om själva företaget, hur de jobbar, var och framförallt vem man kontaktar då man ringer eller mejlar.

Du kan läsa mer om Cleverclick.se här.

 

 

Det här recensionen är till för ge mer information och reflekterar SEO granskas redaktörs personliga åsikt. Den ska inte ses som en rekommendation att jobba med eller inte jobba med detta företag.

 


Har du en hemsida?
Jag kan hjälpa dig med texter som kan leda till nya kundkontakter och fler säljtillfällen.

LoyalWriter

Rebecca
Erfaren webbskribent
Kontakta mig