Recension av ClearSense

 

Man kan ju bli en aning förvånad över att se att ClearSense har funnits för svenska företag som en effektiv marknadsföringskanal sedan 1943. Nu är det förstås så att man jobbar lite annorlunda idag då marknadsföring online och SEO står i centrum för företag som vill synas och locka till sig mer kunder, men det är helt klart så att ClearSense är en verksamhet med många år på nacken och därmed så kan det vara så att man som kund drar nytta av lång erfarenhet inom marknadsföringsområdet.

ClearSense idag

Sedan den första januari år 2013 så är ClearSense en del av FCR Media som är en väldigt stor aktör inom sökmotorindustrin i Europa. FCR Media har nått stora framgångar och de har vunnit flera pris som bästa Google partner vad gäller kvalitet för mindre och medelstora företag. Men år 2013 så var det faktiskt ClearSense som tog hem Årets Google Premier SMB Partner i Paris.

Nu är det förstås så att FCR Media inte är exakt samma sak som ClearSense, men från ClearSenses sida så gör man det klart att man ser till att lära sig av moderbolaget för att erbjuda svenska kunder bättre tjänster.

Tjänster från ClearSense

Som kund hos ClearSense så kan du få hjälp med det mesta. Om du inte redan har en hemsida så kan ClearSense designa en webbplats som inte bara representerar dig och din verksamhet på ett bra sätt. Det blir också en sajt som är anpassad för att fungera bra på mobiler och surfplattor som används så flitigt idag. ClearSense jobbar med SEO, Google AdWords, sociala medier och mer.

ClearSense är ett av få utvalda företag som kan kalla sig för Premium Partner för Google Adwords™ i Sverige. Det här betyder att kunder kan dra nytta av den direkta kontakten med Google för smarta marknadsföringslösningar. Idag så har ClearSense en speciell avdelning som tar hand om kunder som behöver hjälp med stora SEO- och AdWords-lösningar.

Om du vill ta kontakt med ClearSense och se hur de kan hjälpa ditt företag att synas ordentligt online så kan du besöka deras hemsida där du även kan göra ett helt gratis sökordstest: http://www.clearsense.se

 

 

Det här recensionen är till för ge mer information och reflekterar SEO granskas redaktörs personliga åsikt. Den ska inte ses som en rekommendation att jobba med eller inte jobba med detta företag.

 


Har du en hemsida?
Jag kan hjälpa dig med texter som kan leda till nya kundkontakter och fler säljtillfällen.

LoyalWriter

Rebecca
Erfaren webbskribent
Kontakta mig