Recension av Bluerange

Bluerange är en webbyrå med IT-konsulter som har som motto att tekniken ska anpassa sig efter människan och inte tvärtom. Det är alltså Bluerange som ser till att tekniken anpassar sig efter dina behov och det gör de på lite olika sätt. I likhet med andra webbyråer så kan man här få hjälp med SEO och marknadsföring online men man kan säga att Bluerange lutar mer åt det tekniska hållet än andra.

Tekniska lösningar

Det fina med Bluerange är att de kan ta hand om precis allting som man behöver hjälp med då man driver en hemsida eller webbutik. De analyserar och tar fram digital strategi såväl som erbjuder hosting och webbutveckling. När man väl har en färdig sajt så kan arbetet med SEO och marknadsföring via olika digitala kanaler fortsättas.

Hjälp med intern kommunikation

Bluerange har också smarta lösningar för intern kommunikation och de kan ta fram bra verktyg för informationsflöde arbetssätt på företag. Det här är ett gott komplement till de andra tjänsterna.

För Bluerange så är det människan som står i centrum och det kan kännas fint om man tycker att det där med teknik är närmast omänskligt.

Du kan läsa mer om Bluerange och deras tjänster på http://www.bluerange.se

 

 

Det här recensionen är till för ge mer information och reflekterar SEO granskas redaktörs personliga åsikt. Den ska inte ses som en rekommendation att jobba med eller inte jobba med detta företag.

 


Har du en hemsida?
Jag kan hjälpa dig med texter som kan leda till nya kundkontakter och fler säljtillfällen.

LoyalWriter

Rebecca
Erfaren webbskribent
Kontakta mig