Keywordmap Pro

När man jobbar med ett nyckelord så kan det vara av stort intresse att se vad som relaterar till detta ord eller uttryck. Men det är förstås så att man själv kan ha åsikter om vad som hör ihop med ett visst ämne och det här är inte alltid samma sak som Googles syn på saken. Hur ska man då veta vilka nyckelord Google tycker relaterar till varandra? Jo det kan man ta reda på med SEO verktyget Keywordmap Pro. Det här är ett verktyg som man skriver in sitt sökord eller sin sökfras i för att sedan få förslag i flera led.

Man kan använda detta SEO verktyg på flera sätt. Dels så kan man se till att implementera flera av de uttryck som Google anser ha med varandra att göra i sitt innehåll men viktigare än så är att man faktiskt får uppslag till vinklar som gör att man kan erbjuda ett så mycket bättre innehåll.

För den som själv skriver sitt webbinnehåll så är det här guld värt för det är inte alltid så lätt att skriva som en webbskribent och hela tiden komma på nya vinklar på ett och samma ämne. Det här SEO verktyget hjälper till med research på ett fantastiskt vis då det leder dig vidare på nya spår och öppnar nya dörrar. I och med att du jobbar med nyckelord och fraser som relaterar till ditt huvudnyckelord så lyckas du skapa en sajt som erbjuder mer information på ett sätt som uppskattas av Google och av de som kommer på besök.

 


Har du en hemsida?
Jag kan hjälpa dig med texter som kan leda till nya kundkontakter och fler säljtillfällen.

LoyalWriter

Rebecca
Erfaren webbskribent
Kontakta mig